INDLÆSER

Indtast for at søge

Garmin Dash Cam 55 Test – Bedste bilkamera i 2018?

Bilkamera anmeldelser

Garmin Dash Cam 55 Test – Bedste bilkamera i 2018?

Del

Garmin Dash Cam 55 Test

Garmin Dash Cam 55 bliver rundt regnet for det bedste bilkamera der kan købes for penge i 2018 – men er det nu også det? Det har vi på Bilkameraer.dk sat os for at finde ud af.

Vi deler som altid vores anmeldelse op i tre

  • Hvad siger de professionelle anmeldere
  • Hvad siger brugerne
  • Hvad siger youtuberne

Garmin Dash Cam 55 Specifikationer

Videokvalitet: 1440p
Synsvinkel: 144 grader
GPS: Ja
Kamera: 3,7 MP
Mål (Højde/bredde/dybde): 40,5 x 56,2 x 35,3 mm
Billeder i sekundet (FPS): 30
Batterilevetid: 30 minutter.

Anmeldelse af Garmin Dash Cam 55 – Hvad siger de professionelle?

Techradar

Techradar kalder Garmin Dash Cam 55 det bedste bilkamera på markedet. Det gør de blandt andet fordi Garmin har valgt at putte deres G-Sensor teknologi i kameraet. Det betyder, at Dash Cam 55 automatisk giver billedet et “Geo-Stamp” – Således kan der ikke sås tvivl om hvor og hvornår en eventuel ulykke er fundet sted.

Ligeledes får dette bilkamera ros for dets skarpe billede, dets håndløse betjening og muligheden for at lave et af de populære “Time lapses” over køreturen – dette bliver også kaldt et “travelapse”.

Af negative ting har Techradar ikke meget at berette. De noterer sig dog, at Garmin Dash Cam 55 ikke har den længste batteritid.

Digital Trends

Digital Trends giver dette bilkamera en score på 9/10, og deres anmeldelse følger i høj grad den fra Techradar. Deres anmeldelse er dog lidt mere dybdegående og det er tydeligt, at de har brugt mere tid sammen med kameraet. Her lægger de særligt vægt på den lave pris 200 USD – herhjemme er det (i skrivende stund) set til 1402 DKK på Dustinhome.dk.

Digital Trends siger ligeledes, at det er nemt at sætte kameraet op i bilen. De lægger vægt på at byggekvaliteten er god.

Af negative ting bemærker Digital Trends faktisk ikke batteritiden. De beretter dog om nogle at lyskilder om natten godt kan blive blæst ud af proportioner.

Garmin Dash Cam 55 anmeldelse- Hvad siger køberne?

Et er, hvad anmeldelere, som får sponsoreret produkterne siger om dem, men noget andet er hvad folket siger. Derfor har vi (som altid) samlet et udsnit af, hvad folk mener om dette derude.

Amazon

På Amazon.co.uk giver køberne af Dash Cam 55 det karakteren 3,5/5 stjerner baseret 180+ Anmeldelser.

De negative ting, som folk beretter om kameraet er: At kameraet har tendens til at blive meget varmt

På Amazon.com giver køberne af Dash Cam 55 det karakteren 3,5/5 stjerner baseret på 300+ anmeldelser.

Garmin Dash Cam 55 anmeldelse- Hvad siger Youtuberne?

WYNT Electronics kalder Garmin Dash Cam 55 for det mest diskrete på markedet. De kalder kameraet for et af de bedre på markedet ift. håndteringen under kørsel. Her bliver der især lagt vægt på det at det kan kontrolleres med stemmen. Således vil det kunne bruges med håndfri betjening. Noget som enhver bilist (og ordensmagten ) vil sætte pris på.

Garmin Dash Cam 55 er ekstremt nemt at sætte på og pille ned af forruden – teknikken de benytter er en vi ville ønske flere gjorde brug af.

– WYNT Electronics

Se hele videoen herunder

Garmin Dash Cam 55 – Dommen

Garmin Dash Cam 55 virker generelt til at have været mere populært blandt anmeldere end det har været blandt brugerne. Ret skal være ret, brugerne har større tendens til, at efterlade negative kommentarer end positive kommentarer efter et køb. Men det er dog tankevækkende, at Garmin Dash Cam 55 har fået så meget negativ opmærksomhed ift. temperaturen på kameraet.

Efterlad en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *